Spenóttal töltött canelloni tejszínes mártásban
25-30 perc
4 fő

Elkészítés
- A feldarabolt spenótot egy kis olívaolajon fonnyasszunk meg, majd sóval, borssal, fokhagymával, szerecsendióval és petrezselyemmel ízlés szerint ízesítsük.
- Öntsük fel 1 dl Meggle főzőtejszínnel és forraljuk össze.
- Egy kis zsiradékon pirítsuk meg a lisztet és apránként öntsük fel a felmelegített Meggle főzőkrémmel és már kész is a tejszínes mártás.
- A canelloni tésztát töltsük meg a tejszínes spenótos krémmel, majd egy kivajazott jénai tálba helyezzük a tésztát. Az egészet öntsük le a tejszínes mártással, úgy hogy ellepje a tésztát.
- Reszeljünk rá mozzarella sajtot és tegyük a 180 fokra előmelegített sütőbe 25 percre.
Hozzávalók:
- 25 dkg spenót
- olívaolaj
- só, bors, szerecsendió
- fokhagyma
- petrezselyem
-
1 dl Meggle főzőtejszín 10%
- 5 ek liszt
-
5 dl Meggle Főzőkrém 20%
- 25 dkg canelloni tészta
- mozzarella
Neked ajánljuk: